FCS 2 vs Sønderbro fight

En kold og blæsende tirsdag skulle 2. holdet forsøge at få deres første sejr i år og jeg havde fået æren af at være gæsteholdleder til dagen. Følgende 13 mand var udtaget, Martin, Steen, Jon, Troels, Haxen, Broder, Emil, Lasse Metz, Krølle, Rooney, Christian Bang, Bruun og Vahid. Vi tabte som sædvanlig lodtrækningen og startede i modvinden, men havde dog aftalt at vi gik i højt pres de første 10 min., og det tog fusen på dem ved jeg ikke men resultatet var at vi efter ca. 2 min. fører et mønsterangreb frem, der ender med et super indlæg, der ender for fødderne af Bruun der sikkert sparker bolden i kassen til en hurtig 1-0 føring. Vi styrer kampen herfra selvom vi er i modvinden, lige indtil en forholdsvis ufarlig bold hvor en modstander er dækket af 3 spillere falder, om der er straffe eller ej skal jeg ikke kunne sige, men det bliver dømt og skønt Martin får hånden på, udligner Sønderbro til 1-1.

Heldigvis lod vi os ikke ryste af dette unødvendige mål, blot 10 min. senere slår Haxen en perfekt bold op i deres bagrum, Rooney er først på bolden og nu er det deres tur til at lave et klodset straffe som Troels sikkert omsætter til en føring på 2-1. Denne stilling holder til pausen og nu er det os der har fordel af vinden, vi sætter os da også på spillet og på et angreb hvor bolden ender hos Bruun, tøver han første gang med at skyde og tager en dribling mere men får alligevel afsluttet med et kort aftræk,bolden er ikke særlig hård men målmanden kan dog ikke holde den og vi bringer os foran 3-1. Vi kommer også på 4-1 ved Vahid, som tager chancen lige omkring feltet, igen er bolden ikke særlig hård men til gengæld er den velplaceret og vi bringer os foran 4-1, hvilket også bliver kampen resultat.
Man of the Match: Haxen
Kvajeib går til Martin (Jon giver den til ham for ikke at redde det straffe Jon laver) – Hårde Odds og store forventninger til Martin, må man sige.
Beklager det korte referat men jeg er lidt presset på tid i øjeblikket.

Forza Sydhavnen
Gertsen.