2. Holdets sæsonpremiere

2. holdet skulle ud på en svær opgave i premieren i serie 3., nemlig CSC´s 2. hold som må formodes at være bedre end os. Vi var samtidig en smule afbudsramt og da Patrick måtte melde sig syg på dagen, havde jeg 13 mand til rådighed lørdag formiddag på Kløveren. Banen var som jeg havde frygtet elendig og da jeg samtidig havde en formodning om at vi ville blive presset, havde jeg valgt en at gå til kampen med en lidt defensiv indstilling, nemlig en 4-4-1-1 opstilling hvor Kasper som den kontrollerende midtbane primært skulle være bølgebryder foran vores 2 midterforsvarer. Dette ville for det første betyde at Krølle ville have lidt svære arbejdsbetingelser, samtidig med at vores 2 kanter skulle tage et stort slæb defensivt, hvis ikke vi skulle blive overløbet på kanterne.

CSC lagde også et hårdt pres i starten, men det blev hurtigt klart at vi var overlegne i luftspillet, både defensivt men også offensivt, for både Justin men især Jens oppe foran vandt rigtig mange dueller. I en af disse dueller dumpede bolden ned foran Jenses fødder, som hurtigt opfattede at Justin var stukket i dybden, han spillede den smart til Justin, der med et køligt over en fremadstormende målmand, bragte os på 1-0.

Dette fik CSC til at presse endnu mere på men gav samtidig os muligheder for giftige kontraangreb, bla. blev Jens fældet af CSC`s målmand og der blev dømt straffe, Jens ville ikke tage det men Lasse Skumfod meldte sig og levede op til sit navn da han med en blød inderside lagde den tilbage til målmanden.  Af andre store chancer skal også lige nævnes Jens spark på stolpen fra en meters afstand. Da vi nu ikke kunne lukke kampen går det jo som altid, modstanderen fik udlignet, ved en afslutning udefra der blev rettet af så Ali var chanceløs. Kampen sluttede således 1-1 mens jeg havde været tilfreds med det resultat inden kampens start, så mener jeg at vi her havde en gylden mulighed for at hive alle 3 point.

Plusser: En stærk og disciplineret indsats over hele linien, men jeg må især fremhæve vores 4- backkæde for at stå godt, samtidig store plusser i bogen til Jens, som hele tiden arbejder stenhårdt, er gennembrudsstærk og dejlig fysisk i sit spil.

Mål: Justin

Kampens Spiller blev en deling mellem Jens og Sten.

 

Med sportslig hilsen.

Gertsen