B. 1960 – FC Sydhavnen

Forårets andet turneringskamp var på udebane mod 60’erne. Heldigvis ikke på deres forfærdelige græsbane i Grønnemosen, hvor vi aldrig har fået point. Kampen var rykket til kunst i Ryparken, som passer os langt bedre.

Der var plads til forbedring ovenpå premieren, og pga. lidt påskeafbud var der også lidt ændringer i truppens sammensætning. De 14 mand var sat som følger:

Claus

Muktar   Troels   Nikolaj   Magnus

Ulrik

Søren           Kasper

Efkan

Jeppe                   Yassin

Bænk: HC, Serkan & Ahmed.

Vi var rigtig godt forberedt til kampen, og lad det være sagt med det samme – spillerne fulgte i allerhøjeste grad den gameplan vi havde lagt, og det kunne ses med al tydelighed.

Fra første fløjt var vi dominerende i både spil og chancer – ja, allerede efter 20 sekunder har vi en 100 % chancer, som vi desværre brænder.

Vi kommer rigtig godt ind i kampen, og efter 7-8 minutters spil kommer vi foran 1-0, da Ulrik efter et indkast pludselig står umarkeret i feltet.

Vi har chancer til at bringe os yderligere foran, men mangler skarphed foran kassen.

I stedet udnytter 60’erne et enkelt moment, hvor vi er i ubalance. Vi mangler pres på boldholder, står forkert, timer det forkert, og indkasserer et skidt mål, 1-1.

Få minutter efter kommer vi bagud 1-2. Der er ikke så meget at sige – måske årets mål i serierækkerne. Et halvtliggende saksespark fra kanten af feltet helt op i trekanten. Intet at gøre.

Men til gengæld var det rasende ufortjent, og forståeligt nok en gruppe frustrerede FCS-spillere. Men vores reaktion er HELT RIGTIG. Vi fastholder og fortsætter med at spille det spil vi har leveret i de første 30 minutter (i stedet for at panikere), og fortsætter med at have overtaget og fortsætter med at producere chancer. Men fortsætter desværre også med at brænde dem, så vi går til pausen bagud 1-2 efter en halvleg, hvor vi spillemæssigt har præsteret rigtig godt. Defensivt var der lige et par små-justeringer, som gjorde at vi i 2. halvleg stod bedre på banen.

Offensivt fortsætter vi med at være dominerende i 2. halvleg. Vi har fortsat god variation i vores spil, og truer 60’erne både bredt, dybt og i mellemrummet.

Magnus spiller en fremragende kamp på back’en både defensivt, men også offensivt hvor han har flere gode ture op af kanten. Og lige præcis en af disse ture fører til vore udlignende mål, da han med et indlæg finder Yassin, som med lidt held får den i kassen, 2-2.

I resten af kampen har vi chancerne til at hive alle 3 point, men vi har træværket, marginaler og manglende skarphed imod os, så derfor må vi ufortjent nøjes med det ene point, selvom præstationen berettigede til mere.

Der var på dagen rigtig mange elementer i vores spil, som fungerede i vores spil. Det skal vi tage med os videre til de kommende træningspas + kampe, og bygge videre på dette. For kan vi levere på samme niveau hver gang, så er der mange point/sejre at hente.

Slutresultat

2-2 (2-1)

Målscorere

Ulrik 1 & Yassin 1.

Assists

Yassin 1 & Magnus 1.

Kampens Spiller

Magnus

Ingen tvivl. Magnus spiller en fremragende kamp som venstre back. Står rigtigt defensivt, vinder sine dueller, er stærk i afspillet. Er løbevillig og chanceskabende offensivt. Stor stor kamp!

Kvaje-Ib

Ikke uddelt.