BIF – FC Sydhavnen 3 20/2/16

Referat fra BIF-FCS 3.

Søndag kl. 13.00 i Brøndby var det tid til den meget  hypede revanchematch mellem BIF og FCS.

Sidste gang vi mødtes var BIF jo blevet sendt med med et klart 5-2 nederlag så vi kunne se frem til et sultent BIF mandskab som ville prøve at revanchere sig på hjemmebane. Følgende 15 mand var klar for Sydhavnens Finest:

Ali, Anthon Å., Kolby, Rivad, Max, Phillip, Bjørn, Elias, Casper P., Ayman, Abdel, Lars N., Krølle, Brian og Magnus. Hr. Pulis (Ricky) havde på dagen overladt det taktiske oplæg og opstilling til undertegnede(der er vel det man har assistentrænere til), og vi stillede op i vores velkendte 4-4-2 med den lille krølle på, at vores backs (Max og Hr. Å) skulle være offensive på vores kanter.

Det lykkedes faktisk så godt i kampen at jeg på et tidspunkt troede at vi spillede 2-4-4 (taktisk genistreg fra Hr. Pulis). Nå men kampen startede op med at vi fik lagt et godt tryk på et lidt usikkert spillende BIF mandskab, der havde nok at gøre med at forsvare, vi kom dog også frem til chancer men som sædvanligt skal vi altså bruge mange chancer før vi får sparket den i kassen. Faktisk skulle der gå ca. 30 min. før indskiftede Magnus fandt en helt fri Lars Nielsen ved bagerste stolpe med en præcis aflevering som han behandledeefter fortjeneste og Headede bolden i mål (jo den er god nok, han headede). Nu var vi i gang troede vi for BIF som intet havde haft i kampen fik tilkæmpet sig et hjørnespark ,og her stod vi  så og blundede og det udnyttede BIF til at bringe balance i regnskabet, noget af en streg i regningen for FCS som havde styret kampen indtil da. Vi fortsatte dog ufortrødent vores offensive spillestil og et par minutter før halvleg gav det endelig pote, da Abdel omsatte en af vores mange halve og hele friløbere til mål.

Pausen blev brugt til at justere et par småting men mantraet var faktisk at vi bare skulle fortsætte med at trykke på, så skulle målene nok komme. Vi kom da også på 3-1 da også Ayman fik scoret og så burde denne kamp vel være lukket, især fordi BIFèrne ikke virkede specielt farlige når de en sjælden gang kom ned omkring vores målfelt. Nu skiftede Pulis en del ud, og når det sker så plejer det også at blive indianerbold, hvilket det også gjorde i dette tilfælde. Mange fejlafleveringer fra begge hold gjorde kampen blev meget rodet, stadigvæk var det dog os der skabte chancerne, men alligevel blev der bragt spænding ind i kampen, da vi ved en dødbold vælger at være passive ved bagerste stang , og selv om Ali i første omgang redder forsøget, er BIF også hurtigst over riposten og får således reduceret til 2-3, ganske unødvendigt.  Nu kunne man tro at BIF ville presse os i håb om en udligning, men de lignede altså ikke et hold der havde mere og skyde med så vi burde altså bare kunne køre kampen stille og roligt hjem, især fordi vi iflg. vores tidtagning kun burde være 1-2 minutter tilbage. Dommeren må have læst et eller andet sted at udskiftninger lægger man 1 minut til og da der var mange udskiftninger lagde han mange minutter til nemlig ca. 13-14 stykker, eller også spillede vi til næste scorede mål ?, I hverfald rimelig uforståeligt. Nå men da Pulis ikke gad at vente på at dommeren skulle fløjte kampen af, satte han legenden Anthon Å. på toppen og gav ham besked på at få scoret så kampen kunnne fløjtes af, og minsandten om ikke et indlæg fra højre sejlede hele vejen ned i hovedet på Å, der selv om han forsøgte at lave skilpadden blev ramt i hovedet, hvorved han flot fik headet bolden i kassen. Jublen på sidelinjen ville ingen ende tage og han løb fortjent ud til sin fanskare (Kevin og Haxen) for at blive hyldet. Dommeren blev åbenbart også imponeret af målet for han fløjtede kampen af efter en halvleg på 58 minutter.

Positive: Vi skaber mange chancer, når forsvaret ikke blunder virker vi ganske soilde i de bagerste

rækker.  Det er rart at se de gamle drenge tilbage i FCS trøjen. Der var også en god tone mellem

spillerne, bliv ved med det.

Negative: Vi skaber mange chancer men brænder altså også mange, og Pulis er altså tosset over at vi

lader modstanderne score 2 mål på dødbolde .

Med Sportslig Hilsen

Assistenttræneren