CIK 2 – FC Sydhavnen 2

2. holdet åbnede sæsonen med sejr.
Det var med sommerfugle i maven at undertegnede stod klar til sin trænerdebut med Sydhavnens 2. Hold. Holdet var sat og på papiret var det en god cocktail af fart, fysik og erfaring som stod klar på denne kolde aprildag på kløvermarken.

Vi kommer nogenlunde fra start, premierenerver og andet taget i betragtning og 5-7 minutters tid kommer debutant MP fri i venstre side. Her slår han et super indlæg over i bagerste område af feltet, hvor Keller står godt placeret og header Sydhavnen på 0-1.
Vi skifter tidligt flere mand ud, og det står hurtigt klar at der ikke er mange af de 14 udvalgte, som har luft til 90 minutters fodbold. Til trods for et par byt dominerer vi i resten af halvlegen og cirka midtvejs gør Yassin det til 0-2 på et flot langskud, som sætter sig helt oppe under overliggeren.
Inden kampen havde vi snakket meget om ikke at spille bolden for meget ud fra bagkæden, da vind, vejr og manglende interne relationer kunne gøre det svært. Alligevel kludrer vi i det med få minutter til pause, hvor vi med mange folk i samme område ikke formår at få spillet bolden ud af egen zone. Det resulterer i et par kommunikationsfejl som pludselig giver deres angriber en afslutning i højre side af det lille felt. Larsen er chanceløs og dermed står det 1-2 ved pausen.
Anden halvleg bliver en mere rodet affære og efter cirka 10 minutters spil kommer udligningen. Igen er det en bold vi ikke formår at sende ud af egen zone, som resulterer i et boldtab og en modstander kommer på bolden i vores felt. Krølle går på kroppen af angriberen, men har vidst og lidt fat i ham. Han snurrer rundt og falder, lidt let. Straffe! Igen kan Larsen ikke gøre så meget og så står det 2-2.
Herefter sætter Sydhavnen tempoet op og allerede få minutter efter 2-2 scoringen står det 2-3 til de hvide fra FCS. Træneren vinder en hovedstødsduel i højre side og bolden lander hos Yassin. Han forsøger sig vidst med et indlæg, men bolden sejler højt over i det lange hjørne. Den sidste halve time er det ren indianerbold og trætheden har for alvor meldt sig hos begge hold. Der er oceaner af plads på midten af banen, da begge hold har svært ved at få organiseret sig. Til sidst kommer Yassin fri i højre side og efter lidt fikse bevægelser spiller han den på tværs til Bruhn, som kan lukke af for spændingen i kampen med et sikkert spark til 2-4.
Der var flere gode indsatser i kampen, men især Yassin spille en rigtig god kamp, og var flere gange meget langt tilbage i banen for at hjælpe med at dække op og forsvare føringen i slutfasen.
Kampens spiller blev Simon, dagens venstre back, som spillede med fysik og overskud i samtlige 90 minutter. Han buldrede ind i duellerne og gjorde kampen igennem livet surt for CIK’s højre side.
Alt i alt en fin premiere mod en modstander vi helt klart også skulle slå. Fokus fremadrettet skal være at arbejde med konditionen, så rytmen i spillet ikke bliver brudt af for mange tidlige skift.
Resultat: 2-4
Målscorere: Yassin 2, Keller 1 og Bruhn 1.
Assists: MP 1, Ødum 1 og Yassin 1.
Skrevet af Magnus Ødum