CIK – FC Sydhavnen

CIK – FC Sydhavnen: 2-2 (0-2)
30. maj 2015

Der smed vi 2 point direkte ud af vinduet!!

Umiddelbar reaktion efter kampen = kæmpe skuffelse!!

Vi fører 2-0 og efter en times spil har vi siddet på hele kampen. Vi har scoret vel nok vores bedste mål gennem hele foråret til 3-0 efter fremragende opspil, og så beslutter dommeren sig for at dømme en fuldstændig håbløs offside, som ikke var i nærheden af at være korrekt. Selv CIK-spillerne kunne ikke forstå kendelsen.

Forud var gået en 1. halvleg, hvor vi lagde et hårdt tryk på CIK og fik skabt flere gode muligheder. Bl.a. da Efkan med en skarp dødbold fandt Ulrik i feltet, som sikkert styrede den i nettet, 0-1.

Jeppe får løsrevet sig i feltet, og kanonerer den op i hjørnet, 0-2.

Vi spiller os frem til flere gode muligheder, men får ikke altid truffet de rigtige løsninger på den sidste tredjedel og er også til tider uskarpe foran kasse, så vi må nøjes en 2-0 føring ved pausen.

Efter det underkendte 3-0 mål udviser vi passivt forsvarsspil i en enkelt situation, som CIK udnytter til at bringe sig på 1-2.

Og derefter er det en helt anden kamp. Vi får begået en stor personlig fejl (for kort tilbagelægning), som CIK omsætter til 2-2.

Herefter rammes vi af et gult kort til Jeppe, og samtidig er vi ved at løbe tør for kræfter, så i det sidste kvarter er det CIK, som er tættest på  sejren.

Kampen slutter 2-2, hvilket vi ikke kan være tilfredse med. Dette var en af de kampe, som SKAL vindes. Men vi forsømmer, at lukke den i tide, og det kostede dyrt.

Slutresultat

2-2 (0-2)

Målscorere

Ulrik 1 & Jeppe 1.

Assists

Efkan 1.

Kampens Spiller

Serkan

Serkan spillede en rigtig god kamp på den centrale midtbane, hvor han var aggressiv i sine dueller og lavede gode offensive løb.