Den svære 2´er!

FCS Masters – Sundby KFUM: 1-4 (0-1)
31. august 2015

Kun 2 dage efter vores gode sæsonstart skulle vi spille igen. Det var tydeligt at de fleste var mærket af lørdagens kamp, og der blev humpet mere end løbet under opvarmningen.


Vi prøvede at fortsætte samme koncept som i den første kamp, men det er sjældent at to kampe er ens, og det viste sig også at blive meget svært.
Det første kvarter gik det faktisk meget fornuftigt, og med let farvede briller virkede det som om vi havde et lille overtag. Desværre fik Sundby listet et ærgerligt mål ind, og bagud 1-0 var det ligesom vi pludseligt stod på hælene.

I anden halvleg blev der stadig kæmpet godt, men vi var oppe mod en rigtigt godt spillende modstander, som også havde et overskud af kondition. Fuldstændigt uacceptabelt på dette niveau ;o).

Vi kom bagud 2-0 i starten af anden halvleg, men havde endnu ikke mistet gejsten og vejrede morgenluft midt i halvlegen da vi reducerede til 1-2 (Kurt) på et godt kontraangreb. Kontraangrebene var vores farligste våben i anden halvleg, men uden den fornødne effektivitet blev det svært. I kampens døende minutter havde vi en afslutning på indersiden af stolpen, men i mellemtiden havde Sundby scoret yderligere 2 gange.

Slutresultatet blev et nederlag til en modstander der på dagen var rigtigt godt spillende og hvor vi tydeligt var mærket af et tæt kampprogram.