Det er dommerens skyld!

Kastrup – FCS Masters: 2-1 (1-0)

26. september 2015

Skrækeksemplet på at en dommer kan afgøre en kamp udspillede sig lørdag morgen i Kastrup. Dommeren havde ikke mange kendelser fra sidelinjen, hvor han stod permanent placeret med et “perfekt” overblik over spil og bane. Han “overså” rigtigt mange frispark og ikke mindst et klokkeklart straffe som kunne have givet kampen et andet udfald.

Dommeren skal ikke have hele skylden for at vi smed nogle ærgerlige point. Dårlige sidste afleveringer og manglende effektivitet når vi endelig fik chancen var en anden årsag. Desuden kom vi for langt frem på banen hvilket skabte et mellemrum mellem forsvar og angreb som gav plads til modstanderen. Den korte bane gjorde desuden at der ikke var helt så meget plads til vores kontraangreb. Mod sædvane virkede det også som om dagens modstander havde luft til hele kampen og at de faktisk blev bedre jo længere hen i kampen vi kom.

Ellers vil kampen mest blive husket for den heroiske indsats der blev ydet i omklædningsrummet efter kampen. Rickie fik desværre hjertestop i omklædningsrummet. En fantastisk indsats af Eskild, godt assisteret af Jim gjorde at redderne og læger kunne overtage Rickie i bedst mulige stand. Det så sort ud da ambulancen kørte af sted med Rickie, men mindre end 24 timer efter var han heldigvis næsten sig selv igen (en sand fighter). Han er stadig indlagt og korttidshukommelsen skal lige optimeres. Ellers ser det efter omstændighederne godt ud.

God bedring Rickie – vi håber snart at se dig igen :o)

Her ved redaktionens afslutning går der rygter om at den tidligere holdleder, kendt under pseudonymer som “Sjakalen” og “Don Carlos”, vil berige os med sit behagelige selskab til næstkommende hjemmekamp. Han medbringer efter sigende stride strømme af iskoldt mjød :o)

  • Målscorer: Jim 1
  • Øl: Eskild
  • Vask: Alex