FC Sydhavnen 2 – Sundby BK 3

Efter 6 point i de første to kampe var det tydeligvis et 2. Hold med masser af selvtillid, som dukkede op til sæsonens tredje kamp, hjemme mod Sundby, som havde nøjagtig de samme resultater som os, nemlig en 4-2 sejr og en 3-1 sejr.

I opvarmningen var det da også til at se at Sundby var et hold vi skulle tage seriøst. Og det må man i den grad sige at gutterne gjorde. Det var en super koncentreret indsats holdet lagde for dagen. Vi spillede bolden flot rundt, var bevægelige og skabte flere chancer, som vi dog ikke formåede at omsætte til mål.
I stedet kom Sundby lidt bedre med i kampen, men det var ganske ufortjent at de midt i halvlegen kom foran 0-1, da en høj bold ind i feltet sejlede over Martin Larsen og i mål. Det slog dog ikke holdet ud, i stedet kløede de på og selvom vi gik til pause med 0-1 stod man med en fornemmelse af, at der var masser af muligheder for at få point med fra dagens kamp.
I anden halvleg holdt vi fast i de gode tendenser fra første halvleg og efter et kvarters tid kom gevinsten i form af et fantastisk holdmål. Gode kombinationer i venstre side mellem Raga, Simon og Krølle endte med en flad bold tilbage til Bruhn som lurede på kanten af feltet. Den rutinerede målræv snød sin direkte modstander med en skudfinte, hvorefter han følte sendte bolden op i det højre målhjørne. 1-1 og det gav blod på tanden.
Føringsmålet faldt ikke så længe efter. Her blev bolden spillet frem i højre side og fra en position tæt på baglinjen fandt Yassin Raga med et indlæg som han køligt satte hovedet på, og så stod det pludselig 2-1. I kampens slutfase holdt vi dampen oppe og modstod flot gæsternes pres for en udligning. Desværre gik det galt i kampens allersidste minut, da en blød tilbagelægning fra Vahid i venstre side fangede Larsen på mellemhånd. Presset af den fremstormende angriber nåede Larsen ikke helt ud til bolden og så kunne den lige akkurat snige sig forbi ham og i kassen til 2-2. En rigtig ærgerlig afslutning på en kamp, hvor vi i store perioder dominerede mod det klart bedste hold vi har mødt indtil videre.
I denne kamp var det svært at fremhæve nogen specielle spille, da der var rigtig mange som leverede flot. Der skal dog herfra lyde rosende ord til Raga som gjorde et super indhop, først som venstre midt og senere som angriber, hvor han også scorede. Det var også en fornøjelse at se samarbejdet i bagkæden i dag, som ikke tillod Sundby mange chancer. Og det er også i bagkæden at vi finder kampens spiller i form af Silva, som stort set ikke satte en fod forkert i hele første halvleg, og som kampen igennem fightede for holdet.
Det allerbedste ved dagens kamp var dog min oplevelse i omklædningen da vi kom ind. Her var humøret højt og der var masser af positiv energi fra spillerne i truppen, som godt var klar over at de havde leveret en rigtig flot præstation. Hold fast i det gode humør og selvtilliden, så skal vi nok hive flere point hjem til Valby.
Resultat: 2-2
Målscorere: Bruhn 1 og Raga 1.
Assists: Krølle 1 og Yassin 1.
Skrevet af Magnus Ødum