FC Sydhavnen – Bispebjerg BK

Vigtige 3 point mod rækkens nr. 3.
Lørdag eftermiddag tog vi imod Bispebjerg hjemme i Valby. Det var et svækket Bispebjerg mandskab, som mødte op, og det kunne tydeligt ses på indsatsen.

Men i det omvendte opgør var de også uden en række profiler (som vi tabte 2-0), så derfor var det påkrævet at vi leverede varen, såfremt vi ville trække os sejrrigt ud af opgøret.Kampen var kun ganske få minutter gammel, da vi åbnede målscoringen. Efter et hjørnespark opstod, der lidt tilfældigt klumpspil, som til sidst havner ved Søren, der rammer kuglen noget forkølet. Kuglen sejler hen til Jeppe, som styrer den i kassen, 1-0.
Kort efter bliver det også 2-0, da Søren eksekverer sikkert fra 11-meter pletten.
En optimal start set udefra. Spillemæssigt havde det faktisk ikke været godt. I de første 10-15 minutter smider vi mange nemme/simple bolde væk, og kan prise os lykkelige for at Bispebjerg ikke var bedre på dagen.
Herfra tager vi rigtig styringen og bestemmer resten af 1. halvleg. Og vi er heldigvis meget skarpere foran kassen ift. SSB-kampen. I særdeleshed Jeppe, som gør det til både 3-0 og 4-0 efter oplæg fra hhv. Magnus og Marlon. Dermed Jeppe’s tredje hattrick i dette forår.
I pausen fokuserer vi på, at vi skal gå ud og fortsætte dominansen, og udbygge yderligere.
Dog bliver 2. halvleg aldrig en halvleg, som går over i historiebøgerne. Søren gør det til 5-0, da hans forsøg lidt heldigt bliver rettet af og sejler i kassen.
En stor og vigtig sejr. Vi kravler forbi Bispebjerg i stillingen, og sætter nu kursen efter Randoms. Vi skal træne godt i den kommende uge, så vi er 110 % klar til SC Amager på søndag.
Slutresultat: 5-0 (4-0)
Målscorere: Jeppe 3 og Søren 2.
Assists: Marlon 2, Søren 1 og Magnus 1.
Kampens Spiller: Søren
Søren spiller en god kamp centralt, hvor han som vanligt er dygtig på kuglen og sætter spillet godt. Søren krydrer indsatsen med to mål og en assist.
Stemmer: Søren 7 – Claus 5 – Serkan 1 – Marlon 1 – Vojo 1.
Kvaje-Ib: Kevin
Undertegnede skulle uddele for Metz, så med en 5-0 sejr, så valgte jeg selv at tage den. Jeg vil virkelig have et øje på alt i denne uge, så det er den helt rigtige, som får kvaje-Ib på søndag. 🙂