FC Sydhavnen – FC Culpa

FC Sydhavnen – FC Culpa: 5-2 (3-1)
6. juni 2015

Med en 5-2 sejr, så fik vi en længe ventet revanche mod Culpa!

I de seneste mange måneder har særligt én kamp været svær at slå ud af hovedet – nemlig Culpa-kampen fra efteråret. Kampen, hvor vi spillede fremragende fodbold i 40 minutter og førte 5-0, for derefter at gå fuldstændig i sort og tabe 5-6 på et selvmål i overtiden.

Nu var det revanche-tid – den kamp skulle slettes!

De 14 mand var som følger:

Ali K.

Mads    Troels    Niko    Marlon

Kasper    Ulrik    Søren    Serkan

Jeppe     Efkan

Bænk: Justin, Vahid & Kevin.

Vi havde besluttet, at gå ud og lægge et højt tryk på Culpa og med en god medvind i ryggen, så var vi hjulpet godt på vej.

Vi starter godt og sidder på kampen – dog er vi ikke helt skarpe foran kassen i kampens indledning. Til gengæld kan vi glæde os over, at Culpa’s keeper havde alvorlige udfordringer med både bold og vind, og da han ikke kan kontrollere Serkan’s kiksede indlæg, så kan vi juble over en heldig 1-0 føring.

Kort tid efter er keeperen igen på afveje, da Efkan slår en skarp dødbold ind i vinden, som fuldstændig snyder keeperen og sejler direkte i kassen fra noget der ligner 40 meter.

På højre-backen spillede vores norske fyrtårn en lidt uvant plads, men han skulle vise sig at finde sig rigtig godt tilrette og spille positionen meget mere offensivt en hvad både han selv, jeg og alle andre havde forventet. God timing i sine løb, og det så vi bl.a. da Ulrik prøvede lykken fra 30 meter. Bolden blev rettet af og sejlede over mod Mads, som havde fortsat sit løb, plukkede bolden ned og satte den sikkert i kassen, 3-0.

Men inden pausefløjtet ville dommeren lige have lidt spænding tilbage i opgøret, da han tillod to Culpa-spillere, at springe direkte ind i Ali, for derefter at kunne trille nedfaldsbolden i kassen, 3-1, til kampe utilfredshed for både spillere og undertegnede. Det resulterede i et gult kort til Søren.

I pausen fokuserede vi på, at bevare roen og spille spillet.

Men da vi begår en kæmpe fejl 2 minutter inde i 2. halvleg, som resulterer i et 3-2 mål, så begyndte uroen og panikken at brede sig.

Culpa får lagt et godt tryk i et kvarters tid, hvor vi lidt heldigt får reddet stormen af.

Derefter får Jeppe trukket et gult kort, som sikrer et overtal, som vi bruger til at afgøre kampen.

Mads havde igen fundet vej til kanten af Culpa’a felt, og da han upresset kan modtaget den fra Vahid, så sparker han den resolut i kassen til 4-2.

Kort efter lukker Justin med et godt timet løb og en god afslutning til 5-2 efter fint oplæg fra Jeppe.

En tiltrængt sejr, som set over 90 minutter også var ganske velfortjent.

Slutresultat

5-2 (3-1)

Målscorere

Mads 2, Serkan 1, Efkan 1 & Justin 1.

Assists

Marlon 1, Vahid 1 & Jeppe 1.

Kampens Spiller

Mads

Ny position som back, og så disker Mads op med en stærk præstation og hele 2 kasser – fuldt fortjent!