FC Udfordringen 3 – FC Sydhavnen 2

Sjælden målløs kamp en søndag formiddag i Valby.

Normalt er der godt gang i målscoringen i serierækkerne, og når FC Sydhavnen går på banen er der som regel altid garanti for mål, men denne søndag skulle vise sig at blive undtagelsen.

 

Det så ellers ikke sådan ud i kampens første kvarter, hvor vi kommer rigtig godt fra start, og spiller en omgang hurtig og tålmodig fodbold, som gør at Udfordringen-spillerne får lov til at løbe rigtig meget efter bolden.

Vi mangler dog kvalitet og forståelse på den sidste tredjedel af banen, idet vi spiller os frem til nogle rigtig indlægs-situationer, men det hjælper knap så meget, når vi ikke får bragt spillere med ind i boksen. Så vi har tilløb  til en masse gode muligheder, uden dog at blive helt farlige.

Uden at være særlig meget i boldbesiddelse, så lykkes det alligevel Udfordringen at ’tilspille’ sig halvlegens største chance. Tilspille er måske ’så meget sagt’. Metz har styr på et indlæg, men bagfra bliver han udsat for Larsen’s ishockey-tackling, som gør  at begge mand taber både bold og balance. Helt fri foran kassen lykkes det en FCU-angriber at brænde i to omgange, hvor Benja helt mirakuløst får reddet på stregen begge gange. En chance der er i størrelsesorden med Brodersen’s og Kasper Rønn’s største afbrændere i karreieren – det fortæller vist en del.! 🙂

0-0 ved pausen kan Udfordringen alligevel være bedst tilfredse med. Vi er enige om, at bevægelserne og løbene i boksen skal blive bedre i 2. halvleg.

Og det blev de – Emil får kæmpet sig til en stor chance, men brænder.

Vahid bliver spillet fri til en kæmpe chance få meter fra mål, men brænder. Vi belejrer Udfordringen’s felt de sidste 15 minutter, men kan simpelthen ikke få bolden i kassen, og Udfordringen spillerne jubler over 0-0, da dommeren fløjter af.

Surt, at vi kun får det ene point. Igen var der mange gode takter i spillet, men vi mangler at få puttet bolden i kassen, så vi må nøjes.

Slutresultat: 0-0

Kampens Spiller: Børgesen

B spiller (igen!) en stærk kamp  i forsvaret, og bliver fortjent kampens spiller.

Men mange gode præstationer på holdet i denne kamp.