GENNEMGANG AF 1. HOLDETS SENESTE KAMPE

I sommerpausen kan der læses lidt op på de seneste kampe.
I denne omgang er der tale om de 6 seneste kampe inden sæsonfinalen mod FC Randoms (som kommer på senere).

SC Amager – FC Sydhavnen 2-6 (0-4)
Sejren kom i hus i 1. halvleg.
Søndag den 21. maj var vi på besøg i Kløvermarken, hvor vi stod overfor SC Amager. Det var en kamp, som blev afgjort allerede i 1. halvleg, da vi kunne gå til pausen med en solid 4-0 føring. Det var nu ikke fordi, at vi havde spillet nogen fantastisk halvleg, men vi var ganske effektive foran kassen, og så var modstanden heller ikke specielt prangende.
Kasper havde rigtigt fundet målnæsen frem i de første 20 minutter. Alle vores store muligheder tilfaldt Kasper, der dog lige skulle bruge et par forsøg på at sparke sig ind. Men så var skarpheden også på plads – Kasper gjorde det til 1-0 på et pænt langskud og kort efter gjorde han det også til 2-0. Begge gange med Søren i oplæggerens rolle.
Så holdt vi lige lidt scoringspause inden vi tog fat igen tæt på pausen. Michael gjorde det til 3-0 direkte på frispark, og kort efter var Michael i oplæggerens rolle, da han med millimeter-præcision og overblik headede Jeppe helt fri, som gjorde til 4-0.
Vi ville egentlig ud og fortsætte i 2. halvleg, men alligevel daler vi i niveau. Vi bliver ramt af et gult kort, og i undertalsspillet formår Amager, at reducere til både 1-4 og 2-4, ikke godt nok.
Spændende blev det dog aldrig. Med et kvarter igen slår Krølle et præcist indlæg ind i panden på Jeppe, som gør det til 2-5, og Vojo lukker ballet med sin scoring til 2-6.
Målscorere: Kasper 2, Jeppe 2, Michael 1 og Vojo 1.
Assists: Søren 2, Michael 1 og Krølle 1.
Kampens spiller: Metz med 8 stemmer.
FC Sydhavnen – BK Amalie 3-1 (0-0) 
Fantastisk fremmøde på lægterne og 3 point i kassen.
Lørdag den 27. maj tog vi imod BK Amalie, og ude på lægterne var grillen tændt, øllet var koldt og sponsorerne var også på plads. Der var rigtig flot fremmøde til kampen, og det var en fornøjelse at være en del af. Vi håber på ligeså flot fremmøde i kampene fremover.
Selve kampen var en intens, men anspændt en af slagsen. Vi spillede en smule forkrampet og nervøst i 1. halvleg og kunne gå til pausen med 0-0.
I 2. halvleg kom der mere liv i kampen – i særdeleshed da Yassin kom ind og satte fart i løjerne. Yassin skulle kun bruge ganske få minutter på at gøre en afgørende forskel. Først tager han et godt dybt løb over højrekanten og slår en hård præcis bold ind i feltet, som Vojo køligt sparker over i det lange hjørne, 1-0. Flot mål.
Kort efter spiller Yassin bolden til Søren, som trykker af fra 20-25 meter. Bolden er ramt klokkerent og går direkte ind i det lange hjørne, 2-0. Fremragende sparket ind.
Nu var ballet åbnet og Vojo var ikke færdig med at underholde. Vojo løber dybt og bliver serveret af Michael med en god lang og dyb bold. Med en mand på nakken får Vojo taget den til sig, men sender sin modstander helt ude i pølsevognen med et par flotte skudfinter og en efterfølgende tunnel på keeperen, 3-0.
I kampens døende minutter får Amalie reduceret, da vi står og sover i forsvaret efter en flot redning af Claus, som havde fortjent et clean sheet. Men 3 meget vigtige point i jagten på oprykning.
Målscorere: Vojo 2 og Søren 1.
Assists: Yassin 2 og Michael 1.
Kampens spiller: Vojo og Brodersen med 4 stemmer hver.
CIK – FC Sydhavnen 1-6
Sikker sejr i cheftrænerens fravær.
Da jeg var på miniferie ved denne kamp, så er det begrænset hvad jeg kan gengive. Men Jeppe og Erik klarede opgaven til UG med kryds og slange og hentede 3 point med tenniscifre.
Målscorere: Brodersen 1, Kasper 1, Søren 1, Jeppe 1, Yassin 1 og selvmål 1.
Assists: Søren 3 og Vojo 1.
Kampens spiller: Claus og Serkan med 4 stemmer hver.
ØKF – FC Sydhavnen 2-2 (2-1)
Mærkelig smag i munden efter uafgjort kamp.
En meget vigtig topkamp i rækken, hvor det var svært at finde en grimasse der kunne passe efter kampen. Vi var bagud et godt stykke ind i 2. halvleg, men havde alligevel svært ved at være tilfredse med det ene point.
Forud var gået en kamp, hvor vi trak en strid modvind i 1. halvleg. Dette til trods, så formåede ØKF aldrig rigtig at presse os i bund. Vi kæmpede ganske vist med at få vores eget spil til at flyde, men vi var i fin kontrol. Og da Yassin bringer os foran 1-0 efter små 20 minutter på et fint langskud, så det jo ganske fint ud.
Men tæt på halvleg vender momentum i kampen. Claus får lavet et gevaldigt drop til 1-1, og kort efter bliver vi fanget på hælende i en situation, hvor vi har flere muligheder for at stoppe deres hurtige forward, men vi tøver og han udnytter det flot til at bringe ØKF på 2-1.
Trods mavepusteren, så havde vi stadig ro på i pausen. Vi var sikre på, at de 45 minutter i medvind var rigelig tid til at vende billedet.
Vi får lagt et rigtig godt pres på ØKF, og selv da vi bliver ramt af en 10-minutters udvisning formår vi at bevare initiativet og trykket på ØKF. Men men – vi mangler skarpheden foran mål. Først brænder Yassin en stor chance, og dernæst brænder Søren mens målet er tomt. Tvivlen begyndte så småt at snige sig ind – var det én af de dage, hvor det bare ikke vil lykkes?!
Men heldigvis fik Serkan nettet til at blafre, da han med et frispark/indlæg helt ude fra sidelinien får slået så godt til bolden, at keeperen går galt i byen og bolden sejler ind i det lange hjørne, 2-2.
Trods et godt pres, så formår vi ikke at score yderligere.
Målscorere: Yassin 1 og Serkan 1.
Kampens Spiller: Serkan med 7 stemmer.
FC Sydhavnen – Real l’Hopital 3-0
Kampen blev vundet uden kamp, da modstanderen ikke kunne stille hold.
BK Olympia – FC Sydhavnen 0-3 (0-2)
En dag på kontoret.
Ja – kønt var det sgu ikke, da vi i lørdags besejrede Olympia med 3-0. Men vi tager de 3 point med os, og ser nu frem til den kamp, der venter os på søndag mod Randoms, hvor en sejr ifølge KBU’s oprykningsscenarier vil give os oprykning.
I Olympia kampen kan vi glæde os over, at Jeppe igen fik nettet til at blafre med sine to scoringer til 1-0 og 2-0 efter oplæg fra henholdsvis Magnus og Søren.
I 2. halvleg lukkede Troels kampen med en flot scoring på langskud efter oplæg fra Krølle.
Defensivt kan vi glæde os over et velfortjent clean sheet efter en kamp, hvor vi lukkede Olympia’s offensiv helt ned.
Målscorere: Jeppe 2 og Troels 1.
Assists: Magnus 1, Søren 1 og Krølle 1.
Kampens Spiller: Jeppe med 5 stemmer.