Græsrødderne – FC Sydhavnen

Muligheden var der, men vi savnede skarphed i de afgørende situationer.

Ærligt, så kan man ikke rigtig forvente at hente noget i kampene mod Græsrødderne, og tabellen taler da også sit tydelige sprog. Men da vi tog hjem denne aften med et 4-1 nederlag, så føltes det som om at vi havde forspildt en chance. Græsrødderne havde en halvdårlig dag (ift de andre gange vi har mødt dem), og i spillet ude på banen spillede vi helt op med dem, og havde bestemt bolden ligeså meget som dem. MEN – de var bare meget skarpere i og omkring feltet end os, og det gælder begge ender.
Ikke ufortjent kommer vi bagud 1-0 efter en start, hvor Græsrødderne havde sat sig på tingene og vi kiggede dem lidt an. Derfra skruer de en smule ned, og vi får for alvor følelsen af at vi godt kan spillet med, og begynder at spille os ind i kampen. Vi har flere muligheder for at spille chancerne store, men der mangler i den grad skarphed i den sidste aflevering og i afslutningerne. Jeppe har et godt hovedstød efter et fint indlæg fra Magnus, som keeperen flot får snuppet.
Så sker der det, som bare IKKE må ske. Vi lader os fange i en omstilling, og vi får ikke stoppet det i tide med et simpelt frispark. De piver igennem os, og straffer os, 2-0. Pause.
En møg-irriterende måde at slutte halvlegen på, da det gjorde vores mulighed for at hente point i kampen markant sværere. Men vi føler stadig, at vi er godt med i kampen. Vi beviser, at vi sagtens kan spille med dem, og kommer godt ud til 2. halvleg.
Vi spiller en god gang fodbold. Det skal siges, at Græsrødderne også giver os utrolig god tid og plads, og de virker til tider ugidelige. Men for s… da, hvor er vi uskarpe omkring deres felt. Vi har adskillige gode muligheder for at skabe store chancer på kanten af deres felt i situationer, hvor vi har god tid og er i overtal, men vi får bare ikke sat de rigtige pasninger og tingene løber lidt ud i ingenting, desværre.
Med et lille kvarter igen kommer Græsrødderne på 3-0, og der dør kampen lidt. I slutminutterne gør de det til 4-0, inden Anders pynter på resultatet i overtiden med en fin afslutning i det lange hjørne, 4-1.

Slutresultat: 4-1 (2-0)
Målscorere: Anders 1.
Assists: Søren 1.

Kampens spiller: Magnus
Magnus får virkelig sat sig selv godt i scene rent offensivt, hvor han timer sine løb rigtig godt, får skabt overtal og kommer i rigtig mange gode og farlige situationer, hvilket bl.a. fører til et rigtig godt indlæg til Jeppe. 2. halvleg viste dog, at vi stadig skal arbejde en smule med indlæggene. 🙂
Stemmerne: Magnus 7 – Claus 2 – Broder 2 – Michael 2 – Vojo 1 – Søren 1 – Serkan 1.

Plus: Vi beviser, at vi kan spille en god gang fodbold – selv mod gode modstandere. Organisationen på holdet (uden bold) var markant bedre end i Culpa-kampen. Vi udviser god moral, og fortsætter med at kæmpe og spille fodbold, selvom vi indkasserer mål.

Minus: Manglende skarphed i felterne i begge ender. Defensivt, at vores modstander agerer og læser situationen hurtigere end os, så de kommer først på og kan score. Offensivt, at vi ikke formår at omsætte de gode muligheder til store chancer og mål.
Og endelig at vi tager hjem med 0 point på en dag, hvor muligheden var der.

Kvaje-Ib: Søren
Søren får et gult kort i 2. halvleg, hvor han lettere irriteret går hårdt til den lille rødhårede Johansen. Det lignede et klokkeklart gult kort, men Søren var, ikke overraskende, ikke helt enig, og modtog ‘hæderen’ med en vis skepsis. 🙂