Jeppe fører ordet.

7 skarpe til MOM, Jeppe, ovenpå 1’erens 2-2 kamp mod Vestia.

pic_20

1. I lørdags spillede 1’eren 2-2 hjemme mod Vestia. Hvordan oplevede du kampen?
Jeg synes at vi i store dele af kampen forsøger at være det styrende, og at vi også i momenter lykkes med det. Specielt i starten af 2. halvleg får vi lagt et godt tryk på, og vi kommer ganske fortjent foran. Desværre fortsætter vi tendensen fra foråret og lukker en sen dåse ind.

2. Du blev selv kampens spiller – hvad lykkedes særlig godt for dig i denne kamp?
Fisk. Jeg var selv lidt overrasket, da jeg ikke mener at det var en af mine bedste kampe. Et enkelt mål og lidt ravage i bagkæden.

3. Hvilken/hvilke spillere vil du ellers gerne fremhæve i dette opgør, og hvorfor?
Søren og Kasper gør det godt for Sydhavnen i øjeblikket. Og så spillede gamle Da Silva en god kamp, selvom han ramte mig med en skævert i overtiden

4. Søndag venter der en ny opgave mod Babylon. Hvad forventer du dig af dette opgør?
Vi skal igen have arbejdshandskerne på og slide os igennem kampen. Jeg forventer at vi spiller os frem til ligeså mange chancer som sidst, og så er det bare op til undertegnede at være skarpere foran kassen.

5. Hvad har du af forventninger til holdet og dig selv i denne sæson?
Vi skal blive bedre til at sætte os på kampene når vi er det bedre hold. Lykkes det er jeg sikker på at der ligger mange point foran os

6. Hvem spår du til at blive efterårets profil på 1’eren – og hvorfor?
Som sagt har Kasper( midlertidig topscore) og Søren fået en rigtig god start på sæsonen og jeg forventer at de holder niveauet. Derudover spiller vores kaptajn Troels med en meget lille fejlmargin.

7. Her i 2016 er du jo gået fra at være anfører til at være spillende assistenttræner hvordan har du oplevet dette skift, og er der noget som har overrasket dig?
Jeg har fået mulighed for at overskue spilsystemet og hvordan spillerne udfylder deres rolle indenfor det, efter at jeg har smidt bindet. Det er dejligt at se hvordan andre spillere har overtaget positionen som motivator gejstgivende skikkelse i mit sted.
Indtil videre giver titlen som assistenttræner god mening for mig og jeg håber at Kevin kan bruge sparingen før og efter kampene til noget brugbart.
Jeg er til gengæld overrasket over, hvor meget jeg er fokuseret på min egen rolle før en kamp og hvor lidt jeg egentlig koncentrerer mig om andres opgaver.
Jeg tror at mit eget spil skal køre lidt mere på rutinen, hvis jeg skal bidrage med mere i oplægget og under kampen.