Overblik over vinteropstarten

Sæsonen er allerede skudt i gang for 1. holdet, og i de kommende dage har både 2. holdet og 3. holdet sæsonpremiere.

Forud for dette har der været en lang vinteropstart, hvor vi har forsøgt at klargøre de 3 hold bedst muligt til de forestående opgaver. Som en konsekvens af den helt urimelige banefordeling, som vi oplever for 4. år i træk, så har vi haft svære forhold at arbejde med. Kort sagt – så har vi kun haft én ugentlig træningstid på kunstgræs, tirsdag kl. 20:30 – 22:00. Ikke just det mest optimale tidspunkt med tanke på, at vi kun har én tid. Torsdags-træningen har i denne periode derfor været omlagt til udelukkende fysisk træning. Her skal de faste fremmødte have stor ros for at udvise god indstilling samt masser af gå-på-mod, og der hersker ingen tvivl om at de fremmødte formmæssigt har haft stor gavn af denne træning. Desværre indebærer udelukkende fysisk træning også, at det ikke er alle der dukker op, og de spillere vil alt andet lige være lidt ringere stillet rent konditionelt, når sæsonen skydes i gang.

Opstarten har indeholdt en række træningskampe.

For 1’erens vedkommende, så er disse forløbet ganske fornuftigt. 1’eren har både til træning og kamp har arbejdet med, at blive skarpere på eget koncept, de respektive roller/positioner på banen – både offensivt og defensivt.

1’eren lagde ud mod to gode serie-3 hold, Politiet og Nyhavn, hvor det blev til hhv. 3-0 sejr og 2-0 sejr.

Dernæst blev det til en 3-2 sejr over serie-1 mandskabet Hekla, efter at vi have været bagud 0-2. Så en kamp, hvor vi viste god moral, og fik vendt tingene efter en dårlig periode i kampen. Men netop de dårlige perioder i kampene, og de beslutninger vi træffer i disse faser af kampene, er fortsat noget vi skal blive bedre til og det viste Hekla-kampen med al tydelighed. Men som sagt også god moral, at vende 0-2 til 3-2.

I den fjerde kamp tog vi imod et veltrænet serie-2 mandskab fra Snekkersten, som på dagen var os overlegen både konditionelt og spillemæssigt. Efter en relativ lige 1. halvleg, der sluttede 0-0, så blev vi overmatchet i 2. halvleg og tabte 0-3. Et resultat, som også var en konsekvens af vores spil/beslutninger i den dårlige fase af kampen, som igen bekræftede os i, at det er noget vi skal arbejde med at gøre bedre og klogere.

I den femte kamp, så skulle vi op imod Frem’s 2. hold, som sidste år vandt serie-1. Et mandskab, som vi også mødte i opstarten sidste år, og tabte HELE 0-9. Så absolut en svær kamp, men defensivt og organisatorisk spiller vi en rigtig god og vel-disciplineret kamp og står godt på banen. Ved hjælp af dette, samt lidt held og marginaler, så får vi hevet en 1-0 sejr hjem – et rigtig flot resultat.

I den sjette og sidste træningskamp skulle vi en tur til Køge, og møde deres serie-1 mandskab på en græsbane. Eller rettere sagt en mudderbane. Vi leverer dog en god indsats, og taber lidt ufortjent 1-0 på et straffespark.

Generelt har der i kampene været lovende takter både offensivt og defensivt. Resultaterne har været fornuftige, og der er god kamp om de respektive pladser på holdet.

For 2’eren har der været lidt større udfald i træningskampene, som er en konsekvens af manglende træning for mange spillere, som skyldes skader og meget andet. Men det har helt klart haft en negativ påvirkning ift. strukturen og organisationen på holdet, som til tider har været lidt sejlende her i opstarten.

Det er blevet til 5 træningskampe med 1 sejr og 4 nederlag til følge. Kampene har været tætte, men med bedre form og organisation på holdet, så var det blevet til betydeligt flere sejre. På positivsiden, så er nogle af midterforsvarerne på vej tilbage efter skade, hvilket alt andet lige bør hjælpe på holdets organisation.

For 3. holdet så var fremmødet i den første del af opstarten meget begrænset, og derfor har Rickie kun valgt at spille en enkelt træningskamp, da træningsfremmødet ikke har berettiget til mere. Her blev det til et 0-5 nederlag, hvor den manglende form og fælles forståelse blev lidt udstillet mod et på dagen bedre mandskab.

På positivsiden, så har der i de sidste 2-3 uger været et markant bedre fremmøde til træning, og der er pt. mange spillere i spil til udtagelse af holdet. Det er væsentligt, at det gode fremmøde til træning fortsætter, så alle spillere kan få opbygget en fornuftig kampform, som forhåbentlig kan kaste lidt resultater af sig i en sæson, hvor vi på forhånd kan forvente at det vil blive lidt svært, som ny-oprykket i serie-4.

Vi ønsker alle holdene alt mulig held og lykke i den forestående forårsturnering, og glæder os til at følge holdene både på træningsbanen og til kamp.

 

Sportslig hilsen

Trænerteamet