(Pokal) FC Sydhavnen – Zahle Zebras

Tidlig pokalexit.

I første runde af pokalen rendte vi ind i Zahle Zebras fra serie 5. Pga de mange dommer-udeblivelser, som medfører et presset kampprogram fremadrettet, samt at der ventede en vigtig kamp i turneringen mod ØKF halvandet døgn senere betød, at vi sparede en del spillere til dagens pokalkamp.

Det betød, at andre spillere fik chancen og der var comeback til nogle af de ’gamle drenge’.
Respekt for Zahle Zebras indsats – Jeg synes de gjorde det bedre end forventet. De forsvarede sig godt og havde et par fornuftige boldspillere. Men men men – det retfærdiggør på ingen måde den første halve time vi leverer. Den er langt langt under det niveau vi kan og skal forvente af os selv.
Det står 0-0 ved pausen.
I 2. halvleg kommer vi bagud efter en god times spil efter lidt tilfældigheder. Spillet er i denne periode blevet bedre – uden at være prangende. Mod slutfasen får vi udlignet, da Silva slår et indlæg ind i feltet, som debutant MP flot header i kassen, 1-1.
Trods et kæmpe pres mod Zahle’s mål, så slutter kampen 1-1.
Nye regler betyder, at kampen går direkte i straffespark. Jeg vil undlade at beskrive de straffespark vi brænder, men blot konstatere at vi ryger ud.
En skuffende indsats. Men hvis vi skal tage de positive briller på, så betyder det at vi ikke skal koncentrere os om pokalen og i stedet fokusere på de mange kampe, der venter os i turneringen.
Slutresultat: 1-1 (Zahle vinder på straffe.)
Målscorere: MP 1.
Assists: Silva 1.