Vestia – FC Sydhavnen

Svært at finde en grimasse, der kan passe.
DSC_0445 (1920x1280)

Mandag eftermiddag tabte vi et skridt i oprykningsdysten, da vi kun hentede 1 point på udebane mod Vestia. Vi får først udlignet meget sent i kampen, så normalvis skulle man jo glæde sig over at få noget med hjem. MEN – hele kampen igennem har vi været det bedste hold. Vi har spillet bedst, haft bolden mest, skabt flest chancer mm., men vi gør det svært for os selv, når vi indkasserer målene så let. Og så må jeg også rose Vestia for deres effektivitet på dagen – de scorede vel næsten på alle deres chancer? Men de kommer bare for let til dem i 1. halvleg, og det skal vi forbedre, for det koster dyrt.
Vi får egentlig en fornuftig start på kampen. Vi sætte os på spillet, og lægger et godt tryk på Vestia, men i deres første angreb, så spiller de den dybt på os. Vi står for højt ift. pres på boldholder. Vi spiller uden den nødvendige støtte på den dybe bold, og på pasningen ind i feltet får vi ikke fulgt med, og de sparker den i kassen. Effektivt af dem, men dårligt forsvarsspil af os, 1-0. Vi fortsætter med at styre spillet – dog er vi ikke kommet til de helt åbne chancer endnu. Til gengæld skal Vestia ikke bruge mange sekunder og boldberøringer på at gøre ondt, da de bryder os midt på banen på et dumt boldtab. Vestia går direkte, hvor vi bliver for afventende og kommer til at se tunge ud. De sparker den godt ind, 2-0. Endnu en kold spand vand i hovedet. Herfra skal der lyde ros til drengene. Vi fortsætter med at klø på – vi fortsætter med at spille fodbold – vi fortsætter med at følge planen, og lader os ikke gribe af panik. Helt fortjent får vi reduceret på et frispark, hvor keeperen bliver lidt snydt af indløbene i feltet, og Kaspers bold får lov til at sejle ind i netmaskerne, 2-1. Nu får vi ellers produceret en god mængde chancer, meeeeen den sidste skarphed mangler lige. I 1. halvlegs sidste minut får vi en slem dukkert. Igen ser vi utrolig afventende og passive ud i vores forsvarsspil. Kombineret med lidt tilfældigheder og Vestia-held, så fører det til en 3-1 scoring, som  er halvlegens sidste aktion. En grim mavepuster at gå til halvleg på.
I pausen fokuserer vi på, at vi spillemæssigt gør rigtig mange ting rigtigt, at vi fortsat har mulighederne for at vende kampen, men at vi også skal steppe markant op rent forsvarsmæssigt, hvis vi på nogen måde skal have en chance.
Vi går igen frisk til sagen, og begynder løbene at skifte ind og satse lidt mere offensivt, både ift. spillere og opstilling. Yassin kommer ind tidligt i 2. halvleg, og er en kilde til evig uro hos Vestia og efter et par minutter på banen slår han et skarpt indlæg til Jeppe, som Jeppe helflugter i kassen, 3-2 og masser af tid tilbage. Derfra starter vi næsten kavalkade af pæne afbrændere. Vi sidder fuldstændig på spillet, men udligningen lader vente på sig. Magnus får desværre trukket et gult kort med ca. 13 minutter igen, men vi skal fremad banen og spiller 3-4- 2. Det kan ikke ses på spillet, at vi er i undertal og fortsætter med at trykke på og skabe chancer.
Med et par minutter igen, så lykkes det endelig!! Sørens hjørnespark sidder i panden på indskiftede Keller, som styrer kuglen i netmaskerne, 3-3. Vi skynder os at få fat i kuglen og gøre os klar på midten – vi vil have sejren!! Men men – vi er løbet tør for tid, og dommeren fløjter af.
Slutresultat: 3-3 (3-1)
Målscorere: Kasper 1, Jeppe 1 og Keller 1.
Assists: Yassin 1 og Søren 1.
Kampens spiller: Søren
Søren spiller en stærk kamp på midten. Søren er god og sikker på bolden, og får sat og fordelt vores
spil rigtig godt. Og ligeså vigtigt – så tager han også godt fat i de defensive pligter på den centrale
midtbane.
Stemmerne: Søren 5 – Michael 3 – Kasper 3 – Yassin 2 – Marlon 1 – Serkan 1.
Plus: Den stærke moral og indstilling, som fører os tilbage i kampen, som gør at vi får et point med
hjem. Vores kreativitet på bolden, og det at vi får skabt så mange chancer. At vi er godt organiseret
som hold, og egentlig holder Vestia fra at spille fodbold. At vi selv har god ro og kvalitet i opspillet.
Minus: Først og fremmest at det ikke bliver til 3 point i en kamp, som vi bør vinde, og at vi
forsvarsmæssigt ikke agerer godt nok i afgørende situationer i 1. halvleg. Dernæst at vi ikke er lidt
skarpere på vores egne chancer.
Kvaje-Ib: Magnus
Magnus fik et gult kort, og derfra opstod der en lille verbal dyst mellem Søren og Magnus. Da
Søren var i besiddelse af kvaje-Ib, så landede denne hos Magnus. De to kamphaner bør nok lige
få sig en lille mand-til- mand snak inden næste kamp. 🙂